amozeshe/sakhte/sham
آموزش ساخت شمع با مداد شمعی
بهترین راه برای این که بتونید دوباره از شمع های مصرف شده قدیمی استفاده کنید اینه که دوباره با مداد شمعی اون ها رو از نو درست کنید. با اضافه کردن مداد شمعی عمر شمع طولانی تر میشه.
به اندازه جاشمعی موم جدا کرده و آن را کنار بگذارید.
کاغذ روی مداد شمعی را با چاقو جدا کنید اگر جدا کردن آن با چاقو ممکن نبود چند دقیقه در آب خیس کنید. برای هر یک پیمانه موم ۶ عدد مداد شمعی نیاز دارید.
مدادشمعی را خرد کنید. هر چه ریزتر خرد کنید راحت تر ذوب می شود.
وسط جاشمعی یک عدد فتیله قرار دهید و جای آن را با موم داغ محکم کنید.
دو عدد چوب در اطراف فتیله قرار دهید تا فتیله محکم و ایستاده در جای خود بماند.
موم و مداد شمعی را به روش بن ماری ذوب کنید.
با این روش موم ها و شمع ها یکدست ذوب می شوند. اگر نمی خواهید قاشق کثیف کنید از چوب برای این کار استفاده کنید.
بعد از ذوب شدن موم ها ظرف را از روی تاوه بردارید. ظرف بسیار داغ است خیلی مراقب باشید.
سپس کمی روغن ضروری یا روغن معطر به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به همه جای آن برسد.
سپس موم ذوب شده را داخل جا شمعی بریزید. اگر می خواهید شمع دو لایه درست کنید تمام موم ها را نریزید در غیر اینصورت جا شمعی را کاملا پر کنید.
قبل از ریختن لایه دوم اجازه دهید لایه اول کاملا سفت شود. اگر لایه دوم را زود بریزید با هم مخلوط می شوند.
قبل از استفاده اجازه دهید شمع کاملا سفت شود. برای این کار آن را به مدت ۲ الی ۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید.
اگر فتیله زیادی بلند است آن را کوتاه کنید زیرا در غیر اینصورت خوب آتش نمیگیرد.