بهداشت خانواده

وبسایت پزشک خانواده و سلامت

بهداشت خانواده

وبسایت پزشک خانواده و سلامت

انشاالله در این وبسایت به درج مقالات پزشکی و سلامت خانواده و همچنین معرفی کتابهای کاربردی در این حوزه می پردازیم.

آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

ashe/reshteh

يكشنبه, ۲۰ فروردين ۱۳۹۶، ۱۰:۲۵ ق.ظ

طرز پخت آش رشته



طرز تهیه آش رشته خوشمزه

 

مواد لازم آش رشته :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

آرد سفید

۱.۵ کیلو

100 گرم / 341 کالری

نمک

قدری

100 گرم / 0 کالری

چغندر

۱ کیلو

100 گرم / 45 کالری

اسفناج

۱ کیلو

100 گرم / 25 کالری

تره فرنگی

۰.۵ کیلو

100 گرم / 22 کالری

جعفری ساطوری شده

۰.۵ کیلو

100 گرم / 34 کالری

زردچوبه

۳۵ گرم

100 گرم / 0 کالری

فلفل

۱ قاشق مربا خوری

100 گرم / 0 کالری

زعفران

قدری

100 گرم / 310 کالری

نخود

۳۰۰ گرم

100 گرم / 360 کالری

لوبیا سفید

۳۰۰ گرم

100 گرم / 340 کالری

لوبیا قرمز

۳۰۰ گرم

100 گرم / 340 کالری

عدس

۳۷۵ گرم

100 گرم / 340 کالری

پیاز

۰.۵ کیلو

100 گرم / 5 کالری

روغن

۳۷۵ گرم

100 گرم / 900 کالری

نعناع

۵ قاشق سوپخوری

100 گرم / 43 کالری

گوشت گوسفند

۷۵ گرم

100 گرم / 320 کالری

 

روش اول تهیه آش رشته :

* لوبیا سفید و لوبیا قرمز و عدس را بار کرده چغندر را قطعه قطعه نموده با حبوبات بپزید، سپس یک کیلو اسفناج یا برگ چغندر و یک کیلو تره و جعفری را پنج کاسه آب در ظرف جداگانه پخته با حبوبات مخلوط نمائید.آنگاه پیاز را در ۲۲۵ گرم روغن سرخ کرده.

*. ۳۵ گرم زرد جوبه و یک قاشق مربا خوری فلفل و مقداری نمک با آن مخلوط کنید سپس رشته ها را که قبلاً از آرد گندم درست کرده اید آهسته آهسته در دیگ ریخته و با چوب نازک آن را هم بزنید تا رشته ها خمیر نشود. همین که رشته ها پخته شد.

*. نعناع داغ را در ۱۵۰ گرم روغن حاضر نموده نصف آن را در آش ریخته و نصف دیگرش را پس از کشیدن آش در ظرف روی آش بریزید . برای افزودن طعم آش مقداری قیمه سرخ کرده ، با زعفران مخلوط نموده روی آش بریزید ، اگر هم مایلید می توانید قدری کشک هم در آش بریزید .

 

روش دوم تهیه آش رشته :

*. حبوبات را که قبلاً خیس کرده ایم با پیاز سرخ کرده (که ممکن است کمی زرد چوبه به آن زده باشیم) می گذاریم کاملاً بپزد بعد سبزی را تمیز و خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها بپزند.

*. سپس دو قاشق سوپخوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم.داخل آش می ریزیم و مرتباً به هم می زنیم رشته را در آش می ریزیم و می گذاریم آهسته بپزد ولی رشته نباید خرد شود، بعد آش را از روی آتش برمی داریم.

*. با کشک مخلوط می کنیم در سوپخوری می کشیم و روی آن را با کمی کشک ساده و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ تزئین می کنیم (آش رشته را با قیمه نیز می توان صرف نمود).سبزی آش شامل : تره، جعفری، اسفناج، شبت، گشنیز است.

 

خواص نعناع :

*.  نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان پذیر است.برگ های خشک و نرم شده نعنا را برای خوشبو کردن ماست و دوغ و سرخ شده آن را در روغن که به نام نعنا داغ موسوم است برای خوشبو کردن برخی آش ها به کار می رود.برای سوء هاضمه میتوان از عرق نعنا یا دمکرده ی نعنا بعد از غذا استفاده کرد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی