masmomiat
بنام خدا
مسمومیت غذایی و چند درمان خانگی
این تصور که گرم کردن مجدد غذا باعث از بین رفتن میکروبها میشود، اشتباه است زیرا دما به هیچوجه هنگام گرم کردن غذا به ۱۰۰ درجه سانتیگراد نمیرسد.
مواد غذایی باید کاملا سرد یعنی در دمای منهای 5 درجه سانتیگراد یا کاملا
گرم یعنی در دمای بالای 65 درجه سانتیگراد مصرف شوند. به فاصله دمایی منفی
5 تا 65 درجه سانتیگراد، «ناحیه خطرناک» یا «منطقه خطرناک» گفته میشود،
بنابراین مواد غذایی نباید در این دما نگهداری شوند اما متأسفانه در بسیاری
از موارد این نکته رعایت نمیشود...
شایعترین دلیل مسمومیت غذایی چیست؟
شایعترین
علت مسمومیت در کشورهای جهان سوم و در حال توسعه از جمله ایران به این
دلیل است که بسیاری از آشپزها، خانمهای خانهدار و... بعد از پخت مواد
غذایی، آنها را در دمای «منطقه خطرناک» قرار میدهند درحالیکه نگهداری
غذا در این دما باعث رشد و تکثیر میکروارگانیسمها (میکروبهای بیماریزا و
عوامل فساد) خواهد شد که برخی از آنها قادر به ترشح توکسین یا سم میکروبی
هستند. حداکثر زمان مجاز برای نگهداری ماده غذایی در دمای خطرناک، 2 ساعت
است. پس از 2 ساعت، هر 20 دقیقه، تکثیر میکروبها به توان 2 میرسد و در
نتیجه برخی از میکروبها مانند استافیلوکوکوس اورئوس با افزایش تعداد و
ترشح سم به دوز عفونیکننده و بیماریزا خواهند رسید که در نهایت باعث
ایجاد مسمومیت غذایی میشوند.
جالب است بدانید که در این موارد هیچ
تغییری در رنگ، بو و مزه غذا ایجاد نمیشود. این مسئله در مورد غذاهایی که
دستکاری و دستمالی (هندلینگ) زیادی دارند مانند سالاد الویه، کباب کوبیده
یا جوجهکباب، بیشتر صدق میکند و احتمال آلوده شدنشان بسیار بیشتر است. در
ضمن، بیشترین موارد مسمومیت غذایی گزارششده در منازل، خوابگاهها،
رستورانها، میهمانیها، مجالس عروسی و دهههای عاشورا و ماه مبارک رمضان
نیز به دلیل نگهداری مواد غذایی در این دما و به مدت زمان نامناسب و در حجم
انبوه است.
فراموش نکنید حداکثر 2 ساعت مجاز هستید غذا را در منطقه
دمایی خطرناک یعنی بین کاملا سرد و کاملا گرم نگهداری کنید و تنها یک بار
میتوانید غذا را گرم یا سرد کنید. این تصور که گرم کردن مجدد غذا باعث از
بین رفتن میکروبها میشود، اشتباه است زیرا دما به هیچوجه هنگام گرم
کردن غذا به 100 درجه سانتیگراد نمیرسد. درحالیکه سم باکتری
استافیلوکوکوس اورئوس این دما را به مدت نیم ساعت تحمل میکند.
ضمن
اینکه نگهداری غذا در یخچال در حجم زیاد مانع خنک شدن سریع و کافی قسمت
مرکزی غذا میشود بنابراین برای حفظ بهداشت مواد غذایی و پیشگیری از
مسمومیت آن را در حجم کم و در ظروف دربسته که عمق کمی دارند، بریزید و در
یخچال بگذارید. بعد از پخت هر غذایی، بیش از 48 تا 72 ساعت نمیتوانید آن
را در یخچال نگه دارید، زیرا حتی اگر تغییری در طعم و ظاهر آن ایجاد نشده
باشد، قابل مصرف نیست.
اگر مسموم شدید این خوراکی را فوراً بخورید
اگر
ساندویچی نامرغوب خوردهاید و مسموم شدهاید با خوردن چند حبه سیر
میتوانید حالتان را بهتر کنید. یکی از قدیمیترین گیاهان مورد مصرف غذایی و
دارویی گیاه سیر است. قدیمیترین اسناد به جای مانده در مورد سیر مربوط به
کتیبههای سومریان است که از 2600 سال قبل از میلاد مسیح به جای مانده
است.
همچنین سیر یکی از مهمترین داروهای مصر باستان است که حداقل
22 خاصیت درمانی برای آن قائل بودهاند و در پاپیروسهای به جای مانده از
1550 سال قبل از میلاد مسیح ثبت شده است. محققان میگویند سیر از هر
آنتیبیوتیکی قویتر است و میتواند مسمومیتها را هم کاهش دهد.
بررسیها
نشان میدهند سیر میتواند مسمومیتهای ناشی از گوشتهای خام یا فرآوری
شده را درمان کرده و آمار مسمومیتها را کاهش دهد. گفتنی است، سیر به دلیل
دارا بودن خواص بسیار، کاربرد دارویی نیز دارد این گیاه خاصیت ضد
باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچ دارد و قادر است به محض وارد شدن مادهای
مسموم و یا آلوده با آن مبارزه کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
گفتنی
است، سولفور موجود در آن مانع از ایجاد مشکلات گوارشی میشود و باعث تقویت
معده و روده خواهد شد از این رو افرادی که دچار اینگونه مشکلات هستند
میتوانند از آن به عنوان مسکن برای بهبود سیستم گوارشی خود استفاده کنند و
عفونتهای گوارشی و مسمومیتهای شدید را درمان کنند.
مصرف آبلیمو و مایعات؛ درمان خانگی مسمومیت
درمان
خانگی مسمومیت تا زمانی مجاز است که بیمار احساس سردرد و سرگیجه نداشته
باشد چرا که پس از آن بیماری خطرناک میشود. بیماران با مصرف مایعات،
آبلیموی تازه و لبنیات تازه میتوانند به دفع مواد مسموم کمک کنند. با
توجه به افزایش مسمومیتهای غذایی در فصل گرما، مردم باید به محض مشاهده
تغییر رنگ و طعم مواد غذایی با دقت در مورد مصرف آن تصمیم بگیرند و فقط به
تاریخ مصرف روی آن اطمینان کامل نداشته باشند.
از طرفی بعضی از مواد
غذایی پس از پایان مهلت استفاده، فقط کیفیت آن کاهش پیدا میکند اما برخی
از مواد غذایی ممکن است آلودگیهای میکروبی و حتی سموم خطرناک و کشنده
تولید کنند.
توجه داشته باشید که مصرف داروهای خودسرانه در منزل
بسیار خطرناک است و در صورتی که بیمار احساس سردرد و سرگیجه داشت، حتماً به
مراکز درمانی مراجعه کند تا با استفاده از آنتیبیوتیکهایی که پزشک معالج
تجویز میکند، بهبودی حاصل شود. در نظر داشته باشید که سیستم دفاعی بدن
تلاش میکند تا از راه اسهال و استفراغ و در واکنش اولیه مسمومیت را دفع
کند، در این صورت بیماران باید با مصرف مایعات، آبلیموی تازه و لبنیات
تازه به دفع مواد مسموم کمک کنند.
مرزه؛ گیاهی برای درمان مسمومیتهای غذایی
پزشکان
به افرادی که دچار مسمومیتهای غذایی خفیف شدهاند توصیه میکنند تا در
کنار وعدههای غذایی از مرزه استفاده کنند. گیاه مرزه به صورت طبیعی دارای
خاصیت گرمابخشی به بدن است. میتوان از گیاه مرزه در درمان اسهال استفاده
نمود.
بررسیها نشان میدهند سبزی مرزه خاصیت ضد نفخ و
ضدعفونیکنندگی دستگاه گوارش را نیز دارا میباشد. البته پزشکان به افرادی
که دچار مسمومیت غذایی هستند توصیه میکنند تا حتماً به پزشک مراجعه کنند و
با صلاحدید او از سبزی مرزه برای بهبودی استفاده کنند.
چای لاغری دکتر سینا
چای معجزه گر لاغری
مطمئن ترین ، سالم ترین و راحت ترین روش لاغری
دیگر لاغری آسان و سریع یک افسانه نیست!
دیگر اندامی زیبا و جوان یک رویا نیست!
لاغر شدن بدون زحمت و دردسر
این فرصت بینظیر را از دست ندهید
لاغری فقط با نوشیدن یک فنجان چای باورتون میشه؟!!
تهیه شده از سر شاخه های 12 نوع گیاه
کاهش 3 الی 7 کیلو گرم وزن در ماه
لذت چند برابر از نوشیدن یک فنجان چای داغ با طعمی دلنشین
دارای معتبرترین مجوز ها از نهادهای بنام غذایی و داروئی
دارای مجوز از وزارت بهداشت ایران
قیمت : 32000 تومان
چای لاغری دکتر سینا با فرمولاسیون جدید و با طعم لیمو، چاقی شما را در کوتاهترین مدت و بدون هیچ محدودیت غذایی به حد چشمگیری کاهش می دهد. چای لاغری دکتر سینا از جمله نادر ترین وکامل ترین فرآورده های مورد استفاده در لاغری و تناسب اندام و کاهش دهنده توده چربی در جهان است و امروزه توسط متخصصین تغذیه ، در نوشتن جیره و رژیم غذایی برای لاغری استفاده می شود.
کشورهای امریکایی واتحادیه اروپا به رغم تحریم های مورد ادعا ، بدلیل اثر بخشی بی نظیر چای دکتر سینا عمده ترین مشتریان وخریداران این محصول ایمن هستند. این چای با کاهش ترشح آنزیم آمیلاز بزاق و روده که وظیفه آن کمک به هضم و جذب مواد قندی در بدن است باعث کاهش شدید میزان جذب مواد قندی غذای مصرفی می شود . با این مکانیسم میزان تجمع مواد قندی در بدن کاهش یافته و بدن جهت جبران ناچار به چربی سوزی می شود . نهایتا واداشتن متابولیسم بدن به چربی سوزی به شکلی که در کل 24ساعت حتی وقتیکه در خوابید چربی خواهید سوزاند.
قیمت : 32000 تومان
مجوز وزارت بهداشت
پروانه ساخت از وزارت بهداشت: 11440/47
پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت: 4850
شماره ثبت: 428
گواهینامه ISO9001-2008 و ISO 22000 از شرکت TUVآلمان
دارنده واحد R & D به منظور گسترش تحقیقات
گواهینامه HACCP در مدیریت کیفیت و ایمنی و بهداشت
گواهینامه حلال
اولین دارنده نشان ایمنی و سلامت(سیب سبز)
نشان استاندارد ملی ایران
راهنمای استفاده چای لاغری دکتر سینا:
نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی (روزانه ۳ تی بگ )۱ عدد از تی بگ ها را در یک فنجان آب جوش انداخته و ۵ دقیقه منتظر بمانید تا عصاره مواد موثر موجود در چای وارد آب جوش شود سپس با یک عدد قند میل نمایید.
جهت گرفتن اثر مطلوب بهتر است با یک قاشق چایخوری تی بگ را در داخل آب جوش فشار دهید تا بهتر مواد موثر خود را در آب پس بدهد.
توصیه ما این است که میان وعده ها را حذف نمایید.
توجه نمایید که نیاز به رژیم غذایی و ورزش همزمان با مصرف این محصول نیست بلکه توصیه میکنیم که رژیم غذایی و فعالیت روزمره خود را تغییر نداده و فقط این محصول را بر اساس روش ذکر شده در بالا به وعده های غذایی اضافه نمایید.
با توجه به اینکه چای لاغری دکتر سینا بهترین نتیجه و اثر را بر روی کاهش بافت چربی شما می گذارد لذا جهت مشاهده عینی اثر این چای حتما قبل از مصرف اندازه بافت دور کمر و مناطق پر چربی خود را با یک متر خیاطی بصورت دقیق اندازه بگیرید و یک ماه بعد پس از پایان مصرف یک بسته چای لاغری دکتر سینا دوباره اندازه گیری را تکرار کرده و اعداد را باهم مقایسه کنید.
لازم نیست از وقت گرانبهایتان هزینه کنید به آسانی میتوانید در حین انجام امورات روزانه خود در پشت میز کار خود و یا حتی در هنگام استراحت نظام چربی سوزی بدنتان را به ترکیبات کاملا ایمن و اثر بخش چای لاغری دکتر سینا بسپارید و لحظه به لحظه از توده چربی خود بکاهید و بر شادابی و جذابیت خود بیافزایید و از مزایای ویژه آن بهره مند شوید.
یک ابتکار فوقالعاده
بینظیر، کمزحمت، لذتبخش
جدیدترین یافته متخصصین لاغری در دنیا
بعد از استفاده از این چای و مشاهده تأثیر فوقالعاده آن شگفتزده خواهید شد