lazania
آموزش درست کردن لقمه های اسفناجی لازانیا
اگر علاقه خاصی به لازانیا دارید امروز برای شما یک توصیه ویژه داریم، لازانیای اسفناجیکه بصورت لقمه ای آماده میشود. در این روشِ تهیه ی لازانیا، به گوشت یا قارچ نیازی نیست و فقط اسفناج و پنیر میخواهد. برای داشتن طعم بهتر، میتوانید از پنیر ریکوتا بهره گیری کنید که در ترکیب با اسفناج بسیار بینظیر میشود. برای یادگیری روش تهیه این لقمه های لازانیا در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱۲ تا ۱۵ عدد نودل لازانیا
۲ پیمانه پنیر ریکوتا
۱ پیمانه اسفناج
۱ پیمانه مغز کنگرفرنگی، خرد شده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ حبه سیر خرد شده
۲ پیمانه سس مارینارا
۱ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
۱ قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
جعفری
طرز تهیه:
1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2- یک قابلمه متوسط را تا نیمه از آب پر کنید. کمی نمک بیفزایید. پس از جوشیدن آب، نودل های لازانیا را درون آن ریخته و بگذارید تا نرم شوند.
3- درون تابه، روی حرارت ملایم، اسفناج را با روغن زیتون و کمی نمک تفت دهید تا نرم شوند.
4-در یک کاسه متوسط، پنیر ریکوتا، اسفناج پخته شده، کنگرفرنگی خرد شده، نصف پیمانه پنیر موزارلا، نصف پیمانه پنیر پارمسان، سیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
5-یک قاشق از مخلوط را روی یک ورقه لازانیا بمالید و سپس آن را رول کنید. همین کار را با بقیه مواد تکرار کنید.
6-کف قالب، سس مارینارا بریزد. سپس لقمه های لازانیا را درون آن بچینید.
7- بقیه پنیر پارمسان و موزارلا را روی مواد بریزید.
8-قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح انها طلایی شود.
9-لازانیا را با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.
آشپزی در 15 دقیقه
Jamie Oliver 15 Minute Meals
برترین مجموعه آشپزی دنیا
مجموعه آموزشی آشپزی جدید، خوشمزه و متفاوت از زبان محبوبترین سرآشپز دنیا
جیمی اولیور - سرآشپز اول بریتانیا و محبوبترین آشپز دنیا
هیچ می دونستین تو 15 دقیقه چه غذاهای فوق العاده ای میشه درست کرد؟
بیش از 15 ساعت و 900 دقیقه آموزش آشپزی به زبان فارسی
بیش از 80 عوان آموزش پخت غذاهای متفاوت
یک مرجع عالی برای همه علاقمندان به آشپزی
ارائه شده در 2 پکیج اورجینال و شکیل شامل 4 DVD به زبان فارسی
قابل پخش در تمامی دستگاههای خانگی و کامپیوتر

قیمت : 37600 تومان

جیمی الیور (Jamie Oliver) سرآشپز معروف انگلیسی، دارندهٔ رتبه برتر آشپزی در دنیا و برندهٔ جایزه امی بریتانیایی است. وی شیوه آشپزی تازه و متفاوتی را ارائه داد که الهامبخش بسیاری از سرآشپزهای برتر دنیا شد . او 3 مجموعه رستوران هر کدام با 15 شعبه در آمستردام، ملبورن و کورنوال دایر کرده است. در سال 2002، جیمی بزرگترین برنامهاش را شروع کرد. او 15 نوجوان از طبقات پایین اجتماع که هیچ وقت گذرشان به هیچ رستورانی نیفتاده بود، انتخاب و بیشتر آنها را تبدیل به سراشپزهای حرفهای کرد. وی که آشپز بسیار ماهریست و سوابق بسیار درخشانی در آشپزی دارد، در سال 2003 برای خدماتش به صنعت پذیرایی و آشپزی، نشان شوالیه را دریافت نمود. جیمی الیور 21 عنوان کتاب برتر آشپزی به چاپ رسانده که میلیونها جلد از آنها در سراسر دنیا به فروش رسیده اند و توانسته بازارهای فروش کتاب آشپزی آمریکا را فتح کند. او سرآشپز 30 برنامه برتر تلویزیونی آشپزی طی 26 سال فعالیت حرفه ای تلویزیونی اش بوده و انقلابی در غذاها و برنامه های آشپزی دنیا به وجود آوردهاست.
مجموعه بی نظیر «آشپزی در 15 دقیقه» چیست؟
«آشپزی در 15 دقیقه» نام یکی از پربیننده ترین مجموعه های آموزشی جیمی اولیور است که به موفقیت بسیار چشمگیری در سراسر دنیا رسید و در میلیون ها نسخه از کتابها و ویدیو های این مجموعه آموزشی در سراسر دنیا فروش رفته است. تاکید جیمی اولیور در این مجموعه پخت غذاهای بسیار سالم، بسیار خوشمزه، مغزی و فوق العاده سریع است که تنها در 15 دقیقه قابل پخت باشد! حال این مجموعه به زبان فارسی دوبله شده است و در 2 پکیج اورجینال و شکیل شامل 4 DVD ارائه شده است که هم اکنون می توانید آن را با قیمتی استثنایی سفارش دهید.

قیمت : 37600 تومان

DVD1
1. چیلی کان کارنی و کوفته - جوجه استیکی کیکینگ و سالاد هندوانه
2. سالاد آسیایی با بیف اسپایسی سرخ شده
3. فیلوی برشته با پنیر کممبر - مرغ طلایی و گراتین سیب زمینی
4. بیف استراگانوف
5. ساندویچ ماهی و پاستای ایتالیایی - سالاد خوشمزه
6. بره آبنباتی و سس کاری - پاستای میگو با لیمو و رازیانه
7. مرغ با سس هوی سین و نان نارگیلی - لقمه های طلایی و سالاد
8. اردک برشته با سالاد - پاستای ایتالیایی و مرغ
9. برگر خانگی با سالاد - خوراک ماهی مراکشی و بلغور
10. خوراک گوشت با سالاد ذرت - سوپ سبزیجات و مرغ آبپز و سس سالس
DVD2
11. پاستا پیستوی خانگی و مرغ و رزماری - کوفته سوئدی
12. ماهی قزل آلای برشته آسیایی - سالاد یونانی با لقمه فیلو
13. استیک کبابی و راتاتویل - سالاد میوه سانفرانسیسکویی
14. استیک مجارستانی با سبزیجات - خوراک ماهی و برنج
15. مرغ ایتالیایی و پولنتا - برگر بدون گوشت و سالاد کلم
16. پاستا با سس سوسیس
17. پودینگ یورک شایر با ماهی دودی - سالاد مرغ یونانی
18. بره کبابی و پاستا پستو - سوپ خامه ای قارچ با کراستینی پنیر
19. ماهی آسیایی با برنج و سبزیجات- شامی لیمو و پنیر ریکوتا با سالاد کدو
20. مرغ طلایی با عدس و اسفناج - لقمه فلافل باسبزیجات کبابی و سس سالس
فهرست کامل غذاهای آموزش داده شده در پک شماره دو این مجموعه:
DVD3
21. لاکسای مرغ با سالاد نی سواز - خوراک ماهی تن
22. تجین گوساله و سالاد سزار- خوراک مرغ و سالاد
23. پاستای سبزیجات - برگر گوشت و لوبی
24. سالاد تایلندی
25. ساندویچ قارچ با سس و سالاد
26. فِهیتای مخصوص با مرغ سرخ کرده و سالسای دودی - بشقاب مخصوص میگو و نان گوجه ای
27. طعم های آسیایی با گوشت، میگو و ظرف نودل - ماهی و سالاد گوجه فرنگی کینو
28. استیک بریتانیایی با گوشت کلاسیک - سوپ گوجه مکزیکی و چاشنی فلفل
29. خوراک مدیترانه ای با ماهی - استیک نیواورلئانز با برنج سبزیجات
30. کوفته بره خانگی با لقمه - کاری سبزیجات هندی
DVD4
31. خوراک مرغ - خورش ماهی
32. املت ایتالیایی و کراستینی گوجه - کوفته کاری
33. اسپاگتی ایتالیایی و سالاد خامه ای گوجه فرنگی
34. کوفته مراکشی - سالاد گرم مرغ و بروکلی
35. پاستا با سس دریایی - ساندویچ مکزیکی با مرغ و سالاد
36. استیک کیجن با لوبیا - سالاد هندی تکه های مرغ
37. خورش فلفل و سبزیجات و سالاد
38. ماهی آسیایی با نودل میسو - ساندویچ با گوشت و لوبیا و سالس
39. میاکی ایتالیایی با سس سوسیس کیانته - برنج مخصوص و مرغ مکزیکی با سس شکلات فلفلی
40. برنج نارگیلی و خارماهی آسیایی - چیزوکاربونرا و سالاد کاتالانی