بهداشت خانواده

وبسایت پزشک خانواده و سلامت

بهداشت خانواده

وبسایت پزشک خانواده و سلامت

انشاالله در این وبسایت به درج مقالات پزشکی و سلامت خانواده و همچنین معرفی کتابهای کاربردی در این حوزه می پردازیم.

آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

zolbia/bamiyeh

شنبه, ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۵۳ ق.ظ

آموزش پخت زولبیا و بامیه خانگی


زولبیا

مواد لازم بامیه: اب دو لیوان روغن ۴ ق غ تخم مرغ ۴ عدد ارد ۲ لیوان وانیل کمی شکر ۲ ق غ نمک یک هشتم ق چ طرز تهیه بامیه: برای تهیه بامیه ابتدا اب و روغن رو میجوشونیم و ارد و شکر رو بهش اضافه میکنیم تا خمیر بشه بعد از روی حرارت […]

مواد لازم بامیه:

اب دو لیوان

روغن ۴ ق غ

تخم مرغ ۴ عدد

ارد ۲ لیوان

وانیل کمی

شکر ۲ ق غ

نمک یک هشتم ق چ

طرز تهیه بامیه:

برای تهیه بامیه ابتدا اب و روغن رو میجوشونیم و ارد و شکر رو بهش اضافه میکنیم تا خمیر بشه بعد از روی حرارت برداشته کمی میمالیم و میزاریم تا خنک بشه

تخم مرغ و وانیل رو با هم زن میزنیم و به خمیر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم

در تابه روغن ریخته و خمیرها رو داخل قیف میریزیم و ماسوره میزنیم و داخل روغن میاندازیم

لازم نیست حرارت خیلی زیاد باشه. بامیه ها کمی افزایش حجم پیدا میکنن و وقتی سرخ شد داخل شربت میاندازیم

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی مخصوص!

مواد لازم زولبیا:

نشاسته ۲۰۰ گرم

ماست ۲۰۰ گرم

ارد ۵۰ گرم

روغن جامد ۱ ق چ

جوش شیرین نصف ق چ

گلاب ۱ ق غ

طرز تهیه زولبیا:

نشاسته و ماست رو با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد ارد رو اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم تا صاف و یکدست بشه.روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن میزنیم.در اخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم

همچنین بخوانید :  خورش بامیه به سبک جنوبی بسیارلذیذ +عکس

شلی این مایه زولبیا باید مثل سس باشه اگه خیلی شل بود میتونید ارد بهش اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید

بهترین وسیله برای ریختن زولبیا در روغن قوطی سس گوجه ی خرسیه

تو پلاستیک هم میشه که باید کمی گوشه پلاستیکو سوراخ کنید

ظرفتون بهتره عمیق و نچسب باشه تا زولبیا تو روغن شناور بشه و وقتی میریزیم و رفت کف ظرف به راحتی جدا بشه

ریختن مایه زولبیا خیلی هیجان داره چون میتونید هر شکلی که دوست دارید در بییارید!

شربت:

شکر ۳ پیمانه

اب ۱ پیمانه

گلاب ۱ پیمانه

زعفران حل شده ۱ ق م

ابلیمو ۱ ق م

تمام مواد یک ربع میجوشه و میزاریم خنک بشه و غلظت عسل رو پیدا کنه این نکته خیلی مهمه.اگه شربت داغ باشه بامیه و زولبیاتون خمیر میشن و اگر سفت نباشه هم همینطور.اگر هم ابلیمو نریزید شکرک میزنه.


محصولات

1 2 3 4 5 6

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی